Vellykket Airshow

«Helgen har vært en suksess. Sammen med mange hyggelige tilflygende mikroflygjester har vi fått promotert hobbyen vår på en fabelaktig måte» oppsummerer Lars Westvig, formann i Salten mikroflyklubb.

Mange besøkende

Foto: Lars Westvig

Sent fredag ettermiddag tok vi i mot de siste mikroflyene. Opp mot tyve fly fra hele norge og tyskland kom opp til Bodø for å delta på Bodø Airshow. Totalt med klubbens egne fly sto det opp-linet tett på 40 mikrofly langs stripa i Bodø.

Allerede lørdag kveld valgte endel av våre sør-norske venner å starte på returen mot utgangspunktet Jarlsberg i frykt for å måtte vente på været I Bodø. Vi takker disse flotte flygerne for at de tok seg tid til å besøke oss, og vi ønsker de hjertelig velkommen tilbake.
Vi skal og prøve å gjøre en gjennvisitt på et senere tidspunkt.

Steigen Midnight Sun Event

Foto: Lars Westvig

Lørdag ble toppet med en fantastisk fellestur til Grådusan flyplass i Steigen.
Steigen luftssportforening hadde lagt ned en fantastisk innsats for å organisere grill, brannberedskap og en fantastisk gresstripe til våre mikrovenner. Praten gikk løst rundt flyen, og alle kunne samtykke i at turen ble en flott opplevelse.
Forsvarets Saab Safari joinet også breifen og fløy opp til Steigen for å delta.

Foto: Lars Westvig

Våre tyske venner, som kom flyvende med fire Breezer UL-fly, fikk oppleve å fly i midnattsol når de tok av fra Steigen og landet i Bodø rundt klokken 01 natt til søndag.
– En fantastisk opplevelse i et nydelig landskap. En perfekt kveld, sier Dirk Ketelsen.

Nye medlemmer og teorikurs

Lars Westvig, formann i Salten mikroflyklubb
Foto: Ole H. Sommarset

Gjennom helgen har vi hatt mange nyskjerrige innom vår stand. Disse skal vi ta godt vare på, og vi gleder oss til kjøre i gang et nytt teorikurs for nye medlemmer.

De som enda ikke har meldt interesse for deltakelse kan gjøre det her: LINK

De som har meldt sin interesse vil iløpet av relativt kort tid få en oppdateringsmail fra klubben, med informasjon om teorikurset og pensumsliste mm.

Fantastisk innsats i alle ledd

Foto: Lars Westvig

Salten mikroflyklubb takker Forsvaret, Avinor, Bodø kommune og Nordland fylkeskommune for at de har arrangert et så fantastisk flyshow.

Vi vil og rette en STOR takk til de andre luftsportsklubbene i Bodø. Samarbeidet rundt kaffedrift, og samholdet ved standene til klubbene er hyggelig. Vi må knytte båndene tettere også utenfor stevnet. Vi gleder oss til å være med neste gang!

Vi må og si takk til våre medlemmer som har stått på; i grillen, på stand, med forberedelse og generell representasjon under stevnet. Dette kommer oss til gode.
Klubben og hobbyen får oppmerksomhet, og vi er stadig nærmere vår drøm om å kunne realisere et eget klubb- og skolefly.

Reklamer

One thought on “Vellykket Airshow

  1. Tusen takk for en fantastisk helg i Bodø, Og en stor takk til «vertene våre». Dette er noe av det beste jeg har vært med på. :-)
    Hilsen Ole-Natvig Tilrum
    Brønnøysund motor & microflyklubb

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s