LN-YOF er hjemme!

Klubbens skolefly er endelig ankommet Bodø.
Svein Aasen har gjort en kjempeinnsats i å fly LOF hjem. Hjemkomsten har blitt noe forsinket pga. diverse værforhold, men teknisk leder Yngve Sjøberg er nå i full gang med å klargjøre flyet til operativ stand.

Operativ status vil kunngjøres på nettsiden slik som tidligere.

Under bildeserien kan du lese noen punkter om hvordan flydriften vil gjøres.
Sjekklister og operative prosedyrer vil komme under menyen for FLY på nettsiden når dette er klart.

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Betalingsrutiner for leie av LN-YOF:
Styret besluttet at det legges fakturaer i hangaren. Disse har to varelinjer, FLYTID UTEN INSTRUKTØR og FLYTID MED INSTRUKTØR.
Fartøysjefen fyller inn antall brukte minutter i denne fakturaen, summerer pris og tar med seg nederste del (giro-del) av fakturaen hjem for å umiddelbart betale denne via nettbank.

Det tillates ikke kreditt-flyging. Forsinket betaling kan medføre utestengelse for leie av flyet.

Timespris på leie av LN-YOF regnes basert på en minuttpris for flyet uten instruktør, og en minuttpris på leie av flyet med instruktør.
Timespris LN-YOF: kr. 1020,- Dvs. kr. 17,- pr- minutt. Timespris med instruktør: kr. 1320,- Dvs. kr. 22,- pr. minutt.

Leieprisen regnes fra motoren startes til den stoppes. Dvs. at det betales for TACHO-tid (motortid). Intruktøravgift innbetales til klubben, sammen med timeleie.

Flyet bookes via MELWIN.

Ønsker du å leie flyet for en hel dag belastes du for minimum 4 timer.

Betaling for leie gjøres umiddelbart etter endt flyving. Dette skjer i hht. instrukser på nettsiden og i fakturaperm.

Flytid-pakke med rabatt:
Det er mulig å forhåndsbetale en flytids-pakke og dermed oppnå rabatt:
10-timers-pakke kr. 9000,- Pakkene har en varighet på 6 måneder. Dersom flytiden ikke er «brukt opp» utløper avtalen. Pakker kan kjøpes ved å kontakte Kasserer Ole Sommarset via epost: ole@deadlinetv.no.

Piloter med flytidspakker registrerer flytiden i loggboken og skriver en faktura i fakturapermen. De skriver kr. 0,- på beløp. Dette gjøres for å ha kontroll på brukt tid på flyet.

Vedlikehold:
Styret har på vegne av klubben har inngått avtale med Yngve Sjøberg om vedlikehold av flyet. Yngve vil også sørge for at det er fuel tilgjengelig til flyet.

Dersom fartøysjef opplever at det er fritt for fuel kan han legge ut for fuel, og levere scannet kvittering til kasserer Ole Sommarset via epost: ole@deadlinetv.no for å få refundert utgiftene.

Orginalkvitteringen skal legges i fakturapermen (i merket plastlomme) til flyet, slik at klubben kan benytte disse i forbindelse med bensinrefusjon i slutten av året.

Hver enkelt fartøysjef kan ikke gjøre utlegg for flyets vedlikehold eller oppgraderinger uten først å ha avtalt dette med styret.

Drift av flyet:
Samtlige instruktører skal ha en «på bakken-utsjekk» med Teknisk leder (Yngve Sjøberg) før flyging tiltar. Yngve innkaller instruktører til en slik gjennomgang.

Øvrige piloter i klubben skal ha utsjekk på flyet, gitt av instruktør med rettigheter til den aktuelle flytypen.

LN-YOF skal KUN benyttes på ICAO-godkjente flyplasser.

Landinger på ikke-ICAO-godkjente flyplasser skal kun gjøres etter lokal utsjekk på den aktuelle flyplassen med instruktør som har benyttet denne flyplassen tidligere.

Fartøysjef som skal kunne utløse bruk av egenandelsfond ved eventuelle skader, må årlig innbetale kr. 250,- til egenandelsfondet. Dersom dette ikke er gjort, vil egenandelen ved skade (10.000,-) direkte belastes fartøysjef (dette gjelder også instruktører).

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s