Litt informasjon på tampen av sesongen

Klubben er godt i gang med teorikurs for mikrofly, og det er 8 deltakere. Vi er halvveis, og dette ser lovende ut for rekrutteringen av nye flygere. Vi håper på godt vær og mye flyging for disse ut over vinteren.Klubbflyet LN-YOF er kommet, og utgjør nå et meget spennende tilskudd til klubben. Nå er vi alle eiere, og kan fly skole og tur med denne maskinen. Yngve Sjøberg har det tekniske ansvaret for denne maskinen, og han jobber intenst for å få den operativ. Det tas ut en del unødvendig utstyr, både for å lette vekten, men ikke minst for at det skal være enkelt og oversiktlig å fly for elever og nye piloter.

Økonomien vår bærer nå preg av at vi har lånt penger til dette flyet. Og siden det er lavsesong, er det lite inntekter nå.  For å skaffe kapital, vil vi derfor oppfordre våre medlemmer og elever til å kjøpe timer nå. Fram til første januar kan du kjøpe pakker a 10 timer for kr 850 pr time, totalt 8500 kr. Prisen etter 1. jan vil være 1020r pr time.  Vær med å bidra til at vi kan beholde dette flyet!

Interesserte tar kontakt med Yngve Sjøberg. tlf 41 24 15 70.

Vi innkaller til medlemsmøte søndag 2. Des kl 18.00 der vi redegjør mer for økonomi og driften av klubben. Sted kommer vi tilbake til i mail/nettsidene våre.

Med vennlig hilsen

Lars Westvig

Formann

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s