Årsmøtet avholdes 25.april 2013 kl 18.00 på Universitetet i Nordland.

UiN

Årsmøtet avholdes 25.april 2013 kl 18.00 på Universitetet i Nordland. Samtidig avholdes sikkerhetsseminar. På årsmøtet gjennomføres valg til ulike verv, og valgkomiteen sier de har et nytt styre klart.
Saksliste:
1: Godkjenning av stemmeberettigede
2: Godkjenne innkalling saksliste og forretningsorden
3: Velge dirigent, referent samt to representanter til å signere protokollen
4: Behandle årsberetninger for klubben
5: Behandle klubbens regnskap
6: Behandle innkomne forslag og saker
7: Fastsette medlemskontingent for 2014
8: Vedta klubbens budsjett for 2013.
9:  Valg
-Styre i klubben
-2 revisorer
-1 medlemmer til shelterkomiteen
-Valgkomité med;
-leder
-2 medlemmer
-1 varamedlem
Ved forrige årsmøte ble følgende valgt: leder: Lars Westvig (i ett år) nestleder: Trond Kaspersen (i ett år) Styremedlem 1: Bjørnar Jakobsen (i ett år) Styremedlem 2: Kjell Ivar Ysland (i to år) Vara 1: Vidar Kilen (i ett år) Vara 2: Yngve Sjøberg (i to år) Sekretær: Ole H. Sommarset (i to år) Kasserer: Ole H. Sommarset (i ett år)  2 revisorer: Solrunn Krane og Thomas Coe  2 medlemmer til shelterkomiteen: Lars Westvig (i ett år) og Bjørnar Jakobsen (i to år)
Ut fra dette er følgende personer ikke på valg: Styremedlem: Kjell Ivar Ysland Vara Styret: Yngve Sjøberg. Ole H Sommarset har trukket seg fra styret, og hans plass er følgelig på valg. Bjørnar Jakobsen sitter i et år til i shelterkomiteen.

Sikkerhetsseminar:

Utdrag fra Mikroflyhåndboken

6.2 SIKKERHETSMØTER I KLUBBENE

Det er stilt krav til klubbene at de skal gjennomføre minst ett sikkerhetsmøte for alle klubbens medlemmer i løpet av et år. Dette gjelder også medlemmer som bor langt fra klubbens sentrum, men disse kan delta på andre klubbers sikkerhetsmøter dersom dette er mer praktisk. Medlemmene som deltar på møtet vil få dette dokumentert i sin personlige loggbok, av klubbens instruktør. Se vedlikehold og fornyelse av flygebevis i hhv. Pkt 4.2.7.2 og 4.4.3.

6.2.1 Innhold til sikkerhetsmøter

Møtene skal forsikre at klubbens operative piloter har de nødvendige kunnskaper for å utføre sine flygninger på en sikker og forsvarlig måte. Det er naturlig å skille mellom de pilotene som kun flyr lokalt, og de som planlegger og utfører lengre reiser. Den type tema som skal tas opp er å forsikre seg om at pilotene foretar nødvendige forberedelser til enhver flyging,er inneforstått med klubbens lokale operative bestemmelser kjenner til de operative begrensninger som gjelder i det aktuelle området, å sikre at pilotene har de ferdighetene som skal til for hver planlagt tur,å sikre at pilotene kan hente fram og forstå NOTAM, METAR og TAF.

Mikroflyseksjonen vil følge med på hendelser og utvikling av trender i det norske mikroflymiljøet. Seksjonen kan derfor gi retningslinjer til klubbene om hvilke spesielle tema som skal belyses på møtene.

6.2.2 Gjennomført sikkerhetsmøte som en del av PFT

Et av kravene til en godkjent PFT er at man skal kunne dokumentere minst et gjennomført sikkerhetsmøte i løpet av de siste 24 mnd. Sikkerhetsmøtet må ha relevans og ihht seksjonens anbefalinger.

Ta gjerne med kaffe og kaker. :-)
Velkommen
Lars Westvig
Formann

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s