Regler for bruk av LN-YJR

Etter endt flytur skal det logges både i flyets loggbok og inne på myWebLog på nettet. myWebLog regner automatisk ut hvor mye som trekkes for turen basert på brukt motortid. Dersom saldoen på myWebLog er negativ, må dette betales umiddelbart. Merk innbetalinger med hva det gjelder f.eks flyleie/egenandel forsikring. Flytid kan forhåndsbetales slik at saldoen i myWebLog er positiv. Det tillates ikke kredittflyging. Forsinket betaling kan medføre utestengelse for leie av flyet. Timespris på leie av LN-YGD regnes basert på en minuttpris for flyet uten instruktør. Alle brukere av flyet må betale en andel av forsikring på 1000,- som gjelder pr kalenderår. Denne må betales før bruk.  Se forøvrig eget dokument om bruk av myWebLog på hovedsiden.»

 

Bruk av flyet:
Samtlige instruktører/medlemmer skal ha utsjekk på LN-YGD før flyging. Flyet kan benyttes på kortbaner som Ballangen, Sandhornøy  osv. Krav er da at pilot har  200 timer på mikrofly (trenger ikke utsjekk) Eller 100 timer på mikrofly og utsjekk med instruktør . Skoling  er ikke tillatt på disse kortbanene.

Timespris:
LN-YGD: Kr.1020,- Dvs. kr.17,- pr minutt. Leieprisen regnes fra motoren startes til den stoppes.

Dvs. at det betales for TACHO-tid (motortid). Betaling for bruk av fly og andel til forsikring skal gjøres til  kontonr.  1503 38 19002 

Flyet bookes via myWebLog.
myweblog
Ønsker du å leie flyet for en hel dag belastes du for minimum 4 timer. Betaling for leie gjøres umiddelbart etter endt flyving. Dette skjer i hht. Instrukser på nettsiden og i fakturaperm.

Vedlikehold:
Hans Martin Martinsen er utnevnt til teknisk ansvarlig av styret, og alt vedlikehold skal skje i hans regi. Feil og iaktagelser skal rapporteres umiddelbart til teknisk leder. Ingen skal skru på flyet uten at dette er avklart med teknisk leder. Klubben dekker alle faktiske utgifter for reise osv. i forbindelse med vedlikehold og arbeid med skoleflyet for teknisk leder.

Teknisk Leder Hans Martin Martinsen Tlf.902 03 783

Hver enkelt fartøysjef kan ikke gjøre utlegg for flyenes vedlikehold eller oppgraderinger uten først å ha avtalt dette med styret.

Fuel:  Dersom fartøysjef opplever at det er lite fuel i hangar, er det bare å fylle bensin  på Statoil i Olav 5 gate. Bensinkortet til Salten Mikro ligger i kassen der. Koden til bensinkort fås oppgitt hos en av instruktørene. Det må kvitteres etter fylling.

HUSK: Skriv inn i flyets loggbok hvor mye bensin som er fylt

Hvis bensinkjøp gjøres utenfor Bodø: Orginalkvitteringen skal legges i fakturapermen (i merket plastlomme) slik at klubben kan benytte disse i forbindelse med bensinrefusjon i slutten av året. Kopi av kvittering og eget  kontonr. sendes til kasserer@saltenmikro.no for refusjon. Ha ikke mer fuel på flyets tanker enn det du trenger for flygingen din.

 

 

 

 

 

3 tanker på “Regler for bruk av LN-YJR

  1. Tilbaketråkk: Endring i regler for bruk av klubb/skolefly | Salten mikroflyklubb

  2. Tilbaketråkk: Ny Teknisk Leder i klubben | Salten mikroflyklubb

  3. Tilbaketråkk: 1. mars er LN-YJR klar til bruk | Salten mikroflyklubb

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s