Priser på adgangskort og innkjøringsbevis

Kjære medlem
Som sikkert flere av dere har fått med dere har Avinor satt opp prisen på adgangskort, innkjøringsbevis mm. Det har skjedd uten at vi som brukere har fått uttale oss.
Dette medfører endringer på varighet på kort, besøkskort skal kun brukes ved tjenestlig behov av driftsmessig akutt karakter og kan ikke brukes i påvente av godkjenning av permanent kort. Det introduseres årlige kostnader knyttet til kort/innkjøringsbevis og dagspris på besøkskort.
– Idkort vil koste 375 kr/år
– Innkjøringsbevis 1875 kr/år/kjøretøy
– Besøkskort 5 dager gratis pr år og deretter 250 kr/dag
– Manglende innlevering av kort 1250 krI vår klubb har vi 11 adgangskort og 25 innkjøringsbeviser. Det betyr at det er mange som har to innkjøringsbevis, eller at en har liggende innkjøringsbevis uten å ha adgangskort.Dere må selv vurdere hva dette betyr for dere, og ev levere inn bevisene deres om dere ikke vil ha disse utgiftene.

https://www.avinor.no/konsern/pa-flyplassen/id-kort/id-kort

Det vi nå ser er en betydelig utgiftsøkning for vår aktivitet. Vi har vært i kontakt med Bodø flyklubb om denne dramatiske utgiftsøkningen. De har kontaktet NLF sentralt, og vi vil gjøre det samme nå. Jeg sender en mail til Tom Bjerke, der jeg ber om at Sportsflyseksjonen tar dette opp på øverste nivå.Det er og kommet et skriv fra Avinor om Innstramming i bruk av besøkskort.Hva dette vil bety for oss og for nye elever, får vi komme tilbake til. 
Etter planen skal Avinor overta sheltrene 1. januar fra Forsvaret/Nato. Avinor vil innkalle til møte med Hangarforeningen når de har dette klart, og hvilke konsekvenser dette har for oss som leietakere. Avinor opererer med ulike priser landet rundt, og vi tar det med oss inn i møtet.I forlengelsen av dette vil Bodø flyklubb og Salten sportsflyklubb invitere til et felles møte om framtida for GA i Bodø.
Med vennlig hilsen Lars Westvig

Legg igjen en kommentar